Фото:Како Македонците бараат помош од доктор Оз?

Loading...

Колкава популарност има Доктор Оз во Македонија? Одговорот е огромна.
Општо е познато дека постарите веќе почнаа да се интересираат за закажување на термин за преглед кај доктор Оз не знаејќи дека тој и воопшто не е од Македонја.
Многу Македонци му порачаа дека се благодарни што ја прифатил нивната понуда за пријателство, му заблагодаруваат што им „помогнал“ во животот и дека едвај чекаат да дојде во Македонија. Па на некој од неговите „лични“ профили му напишаа многу пораки, во „оргиналноста“ на Македонскиот народ може да се уверите кога ќе ги погледнете фотографиите.
.

Колкава популарност има Доктор Оз во Македонија? Одговорот е огромна.
Општо е поз

loading...