Хит фото: Meet the Заеб’s!

Meet the Заеб‘sКреативноста на Милчо Вељановски нема граници…Уште една фотографија со фотошоп од филмот Meet the Fockers, или како што тој ја нарекува – Meet the Заеб’s.
Фото: Милчо ВелјановскиКреативноста на Милчо Вељановски нема граници…Уште една фотографија со фотошоп од филмот Meet the Fockers, или како што тој ја нарекува – M

Пронајдете не на следниве мрежи: