Хит на интернет: Еве што девојката му направи на момчето откако дознала дека ја изневерува!

Раскинувањата за многумина се многу непријатно искуство, а ако партнерот дознае дека саканата личност го изневерувала тоа дополнително ја „подгрева“ ситуацијата.Една девојка случајно сфатила дека момчето ја изневерува, откако тој го заборавил вклучен неговиот Фејсбук профил. Па, таа му оставила писмо:
„Еј драги! Погоди кој остана уклучен на Фејсбук и кој доби порака од Келси? Да! Ти! Но, не се грижи не разбрав ништо. Всушност, бев толку добра па ги спакував сите твои работи! Дури смислив и супер игра, со оглед на тоа дека знам дека сакаш да бараш ( како на пример други девојки). Еве како ќе ги најдеш своите работи:
-Твојата облека е на местото каде прв пат се запознавме!
-Твоите видео игри се на местото каде прв пат се бакнавме!
-Твојот лаптоп е на местото каде прв пат купивме видео игра!
-Твојот телевизор е таму каде што прв пат отидовме до крај!
-Се останато, вклучувајќи ги и нашите фотографии се кај Келси!
– Забавувај се!Една девојка случајно сфатила дека момчето ја изневерува, откако тој го заборавил вклучен неговиот Фејсбук профил. Па, таа му оставила писмо:

Пронајдете не на следниве мрежи: