Југото и вицевите

Loading...

Што и да напишеме, како и да ви прераскажеме, ниту еден текст не е подобар за да го опише Југото на Застава како што тоа го прават вицевите…Уживајте
Зошто Југо има грејачи на задното стакло?
За да не ви се смрзнат рацете преку зима додека го гурате
 
Што има на последната страна од упатствто за југо.
Распоред на градски автобуси.
 
Југото е дизајнирано за петмина , еден да седне на возачкото место другите четворица да гураат.
Повеќе на следниот ЛИНКШто и да напишеме, како и да ви прераскажеме, ниту еден текст не е подобар за да го опише Југото на Застава како што т

loading...
Loading...