Како се вика сопругот на Силви?

Знаете?Сите ги знаеме како познатите Силви Бенд, секако ја знаеме Силви но дали го знаете името на мажот на Силви?
Па, човек на човека му е волк, но Влатко што и е на Силви? 🙂
Извор: brkajrabota.mk
 Сите ги знаеме како познатите Силви Бенд, секако ја знаеме Силви но дали го знаете името на мажот на Силви?
Па, човек на човека му е

Пронајдете не на следниве мрежи: