Како се забавуваат буквалистите на час по математика?!

Loading...

Черешна се од корен корнеше…Ова ви е – черешна се од корен корнеше, ама во вистинска смисла на зборот.
Вака се забавуваат буквалистите на час по математика!Ова ви е – черешна се од корен корнеше, ама во вистинска смисла на зборот.
Вака се забавуваат буквалистите на час по математика!

loading...
Loading...