Му кажа ли на шефот дека ние двајца не можеме да живееме од твојата бедна плата?

Му кажа ли на шефот дека ние двајца не можеме да живееме од твојата бедна плата?Убаво ли му кажал?Убаво ли му кажал?

Пронајдете не на следниве мрежи: