Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка несреќа…

Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка несреќа. Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка несреќа. Дежурниот лекар му вели:Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана… а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!Мажот почнува да плачи и да липа.- А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден… до крајот на животот!Мажот почнува гласно да плаче.- Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење… И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција.Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење.Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вели:- Ееее не се секирај се зае*авам бе, таа умре!Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка несреќа. Дежурниот лекар му вели:Ќе преживее ама повреден

Пронајдете не на следниве мрежи: