ОВА ГО МОЖАТ САМО КИНЕЗИТЕ: Тоа што го пишува на етикетата ќе ве насмее до солзи!

Ова е етикета на парче облека произведено во Кина, а описот на истата ќе ве насмее до солзи.„Пред перење, отстранете го детето“, пишува на самата етикета.„Пред перење, отстранете го детето“, пишува на самата етикета.

Пронајдете не на следниве мрежи: