Ова секогаш се случува кога на жена ти ќе и го дадеш автомобилот

Loading...

Барем му даде искрен одговор…Со оглед на ситуацијата, жената знае каде е карбураторот :)Со оглед на ситуацијата, жената знае каде е карбураторот 🙂

loading...
Loading...