Сакам да те однесам дома и да имаме секс до изнемоштеност…

Loading...

На улица и приоѓа едно момче на девојкаНа улица и приоѓа едно момче на девојка
– Сакам да те однесам дома и да имаме секс до изнемоштеност
– Јас не сум ти курва…
– Еј баш супер, зошто немам скршен денар.
Ви препорачуваме да го прочитате најчитаниот виц оваа недела: Еххх…Како ми се прие*аНа улица и приоѓа едно момче на девојка
– Сакам да те однесам дома и да имаме секс до изнемоштеност
– Јас не сум ти курва…

loading...
Loading...