Седат два Грка во авион, доаѓа Цветко седнува до нив и ги соблекува чевлите…

Седат два Грка во авион, до прозорецот и на средното седиште. Доаѓа Цветко, седнува до нив, се раскомотува и ги соблекува чевлите. Гркот до прозорецот вели: – Мислам дека ќе одам по кока-кола. На тоа Цветко му вели: – Братче, да не се провлекуваш, јас ќе ти донесам. И додека бил отсутен, едниот Грк му плукнал во чевелот. По пет минути, истата сцена, само со вториот Грк и со другиот чевел. Слетува авионот, Цветко ги облекува чевлите, се намуртува и вели: – До кога, бре, оваа омраза, нетрпеливост, плукање во чевлите, мочање во кока-кола и слично..
Прочитајте го и овој виц!
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.
Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Повеќе на следниот ЛИНК.- Мислам дека ќе одам по кока-кола. На тоа Цветко му вели: – Братче, да не се провлекуваш, јас ќе ти донесам. И до

Пронајдете не на следниве мрежи: