Седеле двајца ненормални на стокатница и едниот…

Loading...

Си биле двајца ненормални на стокатница и едниот му рекол на другиот:Си биле двајца ненормални на стокатница и едниот му рекол на другиот:- Е колку сакам да рипнам.- Рипни, јас ќе те фатам.Така и направиле и едниот чекал долe. Поминал човек и му го прашал што чека и овој му рекол:- Еве го чекам другарот да скока да го фатам.- Ти да не си улаф, ако го фатиш и тебе ќе те отепа.- Не бе, прво ќе го оставам два три пати да скокне па после ќе го фатам.Си биле двајца ненормални на стокатница и едниот му рекол на другиот:- Е колку сакам да рипнам.- Рипни, јас ќе те фатам.Така и на

loading...
Loading...