Сине што се случи што мајка ти, молчи цел ден?

Loading...

Се враќа мажот од работа и не може да поверува.Се враќа мажот од работа и не може да поверува, жена му ќути и си седи, а син му си игра со своите играчки.
Го прашува синот:- „Сине што се случи што мајка ти молчи цел ден?“
Синот:- „Ништо тато. Таа ми рече да ѝ го донесам карминот, а јас по грешка ѝ го дадов течниот лепак.“
Таткото:- „Браво сине!“Се враќа мажот од работа и не може да поверува, жена му ќути и си седи, а син му си игра со своите играчки.
Го прашува синот:- „Сине

loading...
Loading...