СМС на денот: Кога ќе сфатиш дека твојата другарка сака само секс и ништо друго!

Кога ќе сфатиш дека твојата другарка сака само секс и ништо друго!Епа сега на кој до што му е :)Епа сега на кој до што му е 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: