СМС на денот: Кога таа ќе помисли дека си ја запросил!

Кога таа ќе помисли дека си ја запросил!Секако и одма му го даде одговорот :)Секако и одма му го даде одговорот 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: