Ознака: вработување

Вработување

Microsoft .NET Developer/ Architect

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот. Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси […]

Вработување

Стручен за Информатичка технологија за развој и подршка на апликации

ПроКредит Банка вработува Стручен за Информатичка технологија за развој и подршка на апликации во Централната Управа во Скопје.   https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-preku–link-za-apliciranje-/3667          

Вработување

Се бара лице за продажба на авио билети

ЗИП ТРАВЕЛ (Канцеларија – Скопје) има потреба од продажно ориентирана личност за работен ангажман на позиција ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА НА АВИОБИЛЕТИ.   https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/lice-za-prodazhba-na-aviobileti/3478