Ознака: вработување

Вработување

Се бараат јавни службеници

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 53/2012 за вработување на 3 јавни службеници во Агенција за вработување на Република Македонија – Централна служба за следните работни места:  Следете […]

Вработување

Авицена Дијагностика вработува Стручен соработник.

АВИЦЕНА Дијагностика објавува ОГЛАС за СТРУЧЕН СОРАБОТНИКсо потребни квалификации: Завршен медицински факултет – Доктор на медицина, Одлично познавање на англиски јазик…. Само вие следете го линкот: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/struchen-sorabotnik/3105

Вработување

Се бара Касиер/ ка.

Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје – Продавници Нептун, од областа на трговија со електрични апарати за домаќинство, распишува оглас за вработување на КАСИЕР/ КА за реонот Скопје. Се што е потребно е […]

Вработување

Се бара Заменик менаџер на супермаркет

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ за потребите на свој клиент објавува ОГЛАС за работа на позицијаЗ АМЕНИК МЕНАЏЕР НА СУПЕРМАРКЕТ со следниве потребни квалификации: – ВСС/ ССС – ВСС ќе се смета како предност… […]

Вработување

НЛБ Тутунска банка има потреба од практиканти

НЛБ Тутунска банка АД Скопје Ви нуди можност да го запознаете банкарското работење, преку обавување на практична работа во рамки на нејзините организациони единици. Следете го линкот: https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/praktikanti/3070