Ознака: вработување

Вработување

Се нуди програма за млади банкари

Доколку имате универзитетска диплома од областа на економијата, правото, земјоделието, техничките факултети, или сте апсолвент на некој од горенаведените области…   Ве покануваме да Аплицирате!   https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-apliciranje-/3481       […]

Вработување

Наскоро нов шопинг центар

Според пишувањата на сајтот https://www.skopjeinfo.mk многу наскоро започнува изградбата на нов луксузен шопинг центар во Македонија. Според нивните информации, шопингот центарот ќе биде сместен во близина на грчката граница кај граничниот премин […]

Вработување

Како кумановци ја објаснуваат глобализацијата

Одговор: Смрт на Принцезу Дајану Прашање: е какву врска има Дајана сас Глобализацију? Одговор: Енглеска принцеза сас своега египетскога вереника имаше судар у француски тунел, возејќси се сас немачко ауто […]

Занимливости

Ако „копаш под мишка“ – отказ

Кинеската авиокомпанија Хајнан еарлајнс има бизарни критериуми за вработување на пилоти. Имено оваа компанија во своите услови кои треба да ги поседуваат потенцијалните нивни вработени напишала и дека не смеат […]

Вработување

Вработени првите 150 луѓе во Дрекселмаер

Денеска Дрекслмаер информираат дека во новата фабрика за сега се вработени 150 луѓе а половина од нив ја завршиле обуката во производствениот погон на компанијата во Сату Маре, Романија и […]