Ознака: вработување

Вработување

Седум најчести грешки на младите вработени

Со вработувањето доаѓаат сигурноста и мирот, но сепак учењето не престанува. Всушност, допрва почнува. За да не бидете меѓу оние кои прават почетнички грешки од првиот работен ден, ви ги […]

Вработување

Близу бара ИТ Администратор

Друштвото за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје, има потреба од 1 вработувањe за работно место ИТ АДМИНИСТРАТОР во Скопје (дирекција). https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/it-administrator/3725

Вработување

Key Account Manager

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот. Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси […]

Вработување

Sales Specialist

КИНГ ИЦТ спаѓа меѓу водечките ИT интегратори во регионот. Својата пазарна позиција и развој ги градиме преку стварање на деловни вредности за нашите корисници преку исклучително познавање на деловните процеси […]

Вработување

Програма за млади банкари

Една од стратешките определби на ПроКредит Банка е развој на младите професионалци во одговорното банкарство.   Како одговорна банка која обезбедува најдобри услуги за клиентите, ние постојано сме заинтересирани да […]

Вработување

Се бара технички раководител

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО,    Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција Технички раководител      […]

Вработување

Се бара HVAC инженер

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО,   Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција HVAC Инженер     […]

Вработување

Се бара електро инженер

ПРВИОТ СОВРЕМЕН ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА СО ПОТПОЛНО НОВ КОНЦЕПТ КОЈ ГИ ОБЕДИНУВА ШОПИНГОТ, ЗАБАВАТА И ДРУЖЕЊЕТО,   Во соработка со ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ oбјавува ОГЛАС за работна позиција ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР     https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektro-inzhener/3692 […]