Ознака: Крива Паланка

Вести

Масовен протест во Крива Паланка: Не смее да се прифати Тиранската платформа

Граѓаните на Крива Паланка вечерва излегоа на масовен протест за да дадат поддршка на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ која веќе 38 дена протестира ширум целата земја против Тиранската платформа.Тие […]

Вести

Масовен протест во Крива Паланка: Не смее да се прифати Тиранската платформа

Граѓаните на Крива Паланка вечерва излегоа на масовен протест за да дадат поддршка на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ која веќе 38 дена протестира ширум целата земја против Тиранската платформа.Тие […]

Вести

Во Крива Паланка заврши проектот „Општинско корисна работа – грижа за стари лица“

Во Крива Паланка денеска се одржа завршен настан од проектот „Општинско корисна работа“ којшто го имплементираше локалната самоуправа, а во чии рамки старите и изнемоштени лица од руралните средини добиваа […]

Вести

Крива Паланка побара поскоро разрешување на кризата во Македонија

Голем број граѓани на Крива Паланка и вечерва упатија пораки за унитарна и единствена Република Македонија од протестниот марш што се одржа во организација на иницијативата „За заедничка Макеоднија“.Пораките останаа […]

Вести

Марш на „За заедничка Македонија“ во Крива Паланка

Отфрлање на тиранската платформа и зачувување на единствена, унитарна Македонија и вечерва побараа граѓаните на Крива Паланка од маршот за поддршка на иницијативата „За заедничка Македонија“.Граѓаните маршираа од поранешен Далфис, […]

Вести

Марш на „За заедничка Македонија“ во Крива Паланка

Отфрлање на тиранската платформа и зачувување на единствена, унитарна Македонија и вечерва побараа граѓаните на Крива Паланка од маршот за поддршка на иницијативата „За заедничка Македонија“.Граѓаните маршираа од поранешен Далфис, […]

Вести

Крива Паланка за заедничка Македонија

Мирен граѓански марш во Крива Паланка за поддршка на унитарноста и сувереноста на Р. Македонија! Петок (03.03.2017) во 17.00 часот пред поранешен Далфис!Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, […]

Вести

Крива Паланка за заедничка Македонија

Мирен граѓански марш во Крива Паланка за поддршка на унитарноста и сувереноста на Р. Македонија! Петок (03.03.2017) во 17.00 часот пред поранешен Далфис!Ги повикуваме сите граѓани, сите здруженија и организации, […]