Ознака: проекти

Вести

Груевски: Две нови градинки, медицински апарати, реконструкција на училиштата и низа проекти за Крива Паланка

Заев со тензиите кои јавно ги презентира деновиве, за промена на уставот, за проширување на рамковниот договор, за кантонизација на државата тој само уште еднаш докажува дека сака да ја […]

Вести

Груевски пред граѓаните во Василево презентираше проекти за земјоделството

Тој нагласи дека станува збор за крупни проекти со кои имаат сериозна намера да го зајакнат македонското земјоделство како во поглед на квалитетот, така и во поглед на извозот и […]

Вести

Груевски најави бројни проекти за Кавадарци

Бројни проекти за Кавадарци се превидени во програмата на ВМРО-ДПМНЕ “Реално“, а истите денеска беа презентирани пред граѓаните.Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и носител на листа во ИЕ 4 најави […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Културата, уметноста и традицијата се код на секој народ

Културата, уметноста и традицијата го опишуваат кодот на секој народ изборуваат за неговото постоење низ вековите, неговата посебност и специфичност. Изминативе години ВМРО-ДПМНЕ исклучително посветено работи на зачувување, негување и […]

Вести

Одвоени 14 милиони денари за проекти од Источниот плански регион

Градоначалниците од Источниот плански регион попладнево во Делчево одлучуваат за проектите кои ќе бидат поддржани со средства од Бирото за рамномерен регионален развој за што се предвидени 14 милиони денари.Претседателот […]

Вести

Апостолов: Реализирани се низа проекти за подобрување на инфраструктурата во Неготино

Во Општина Неготино се реализирани низа проекти кои се во насока на подобрување на животот на граѓаните.Од хидраулично регулирање на притисокот на водата кое повлекува низа други проекти со крајна […]

Вести

Заев краде идеи за проекти од ВМРО-ДПМНЕ, само албанизацијата е негова идеја

Во 2014 година СДСМ настапи со програма во три столба. Сега, новиот Заев „План за Македонија“ целосно им парира на тогашните „Промени за нов почеток“. Неинвентивно и очигледно неефектно, ама […]