Ознака: Скопје

Издвојуваме

Какви биле свадбените обичаи во старо Скопје?

Некои од свадбарските обичаи од минатото во Македонија, се веќе изгубени. Младите денес се повеќе сакаат модерни свадби како оние на славните, кои ги имаат обичаите од Западот. Но, ајде […]

Занимливости

Исповед на една девојка „Како станав елитна проститутка во Македонија“

Убава сте и обично студентка во Скопје. Важен е влезот во високото друштво. Важно е најмногу кој е вашиот промотор-контакт во тоа друштво. Доколку сте многу убави пробајте да влезете […]