Ознака: сораја

Сцена

Сораја: Урош е вистински маж, Ава е виновна за неговото излегување од куќата

Сораја ја обвини Ава за излегувањето на Урош од куќата. Додаде дека Ава игра патетична игра, која сакала да му ја наметне и на Урош. „Причините за излегување на Урош […]

Сцена

Првиот посериозен конфликт: Милиќ ја нападна Сораја

Првиот посериозен конфликт во куќата на Големиот Брат изби помеѓу Милиќ и Сораја. Милиќ откако виде дека таа оставила најголем неред после забавата и се нафрли на старлетата. Меѓутоа Сораја не […]

Сцена

Сораја спиеше со Жарко

За старлетата беше многу попримамливо да спие до близнакот, одолку да го дели креветот со поранешната цимерка, Маја Николиќ. Старлетата одлучи тоа да биде Жарко, на што тој со задоволство […]

Сцена

Станија и Секси Сандра се спремни за молзење крави

Најатрактивните учеснички на „Фарма“ Сораја и Секси Сандра велат дека едвај чекаат да ја измолзат госпоѓата Ружа, кравата за која ќе се грижат во наредните месец дена престојувајќи на имот […]