Ознака: чоколадо

Живот

Уште еден голем плус за чоколадото: лек против кашлица

Професор Алин Морис, шеф на катедрата за кардиоваскуларни болести и болести на системот за дишење при Универзитетот Хул и оснивач на Меѓународното друштво за проучување на кашлицата, тврди дека чоколадото […]

Кулинарство

Рецепт за двојно чоколадно задоволство: Празнична торта која ќе ве воодушеви!

Може ли нешто да биде повкусно од чоколадна торта? Да, дупло почоколадна торта! Рецепт за двојно чоколадно задоволство: Празнична торта која ќе ве воодушеви! Еве ви предлог за божиќен десерт […]

Живот

Уште еден голем плус за чоколадото – Лек против кашлица

Професор Алин Морис, шеф на катедрата за кардиоваскуларни болести и болести на системот за дишење при Универзитетот Хул и оснивач на Меѓународното друштво за проучување на кашлицата, тврди дека чоколадото […]