Ознака: шеќер

Живот

Знаете ли дека во цигарите се додава шеќер? Научниците објаснија зошто

Мал број се пушачите кои знаат дека во цигарите се додава шеќер, покажало новото истражување. Истовремено малкумина се свесни дека со додавање на шеќер во цигарата се зголемува количината на […]