Ознака: љубов

Занимливости

Кои се местата на кои можете да пронајдете партнер?

Постојат одредени места за кои постои поголема веројатност дека на нив можете да ја пронајдете љубовта на својот живот или барем партнер со кој ќе се забавувате. Сеуште го барате […]

Љубов и секс

Цигари или љубов: Шест начини да ги оставите цигарите

Страствените пушачи често се врзуваат за личности кои се целосно различни од нив, барем кога се во прашање цигарите. Токму чадот од цигарите може да претставува огромен проблем во врската. […]

Љубов и секс

10 facebook љубовни правила

Колку врски секојдневно се растураат заради Фејсбук? Колку е тажно што денес поголем дел од животот ни се одвива пред компјутер? Со партнерот повеќе се гледате на Фејсбук отколку во живо.   Подолу […]

Љубов и секс

Пет начини на кои интернетот ги промени нашите љубовни врски

Порано беше многу едноставно. Ќе запознаеш дечко, ќе размените броеви и ќе одите на кафе – готово. Денес интернетот ги комплицира работите. Иако сме зависни од него и го сакаме, […]

Љубов и секс

Кога пријателството се претвора во љубов

Дали има меурчиња под површината, дали можеби под совршеното пријателство се крие совршена љубов?Поминавте толку многу среќни мигови заедно со него, воопшто не е ни чудно да се родат взаемни […]