Тројца пријатели си седат во кафаната, си пијат ракија и се расправаат…

Тројца пријатели си седат во кафаната, си пијат ракија и се расправаат.Првиот вели:Тројца пријатели си седат во кафаната, си пијат ракија и се расправаат.Првиот вели:– Јас сум таков инает што жената кога ќе ме налути по еден месец не и зборувам.Вториот вели:– А јас сум толку инает што кога ќе ме налути по три месеци не и зборувам.Третиот:– Јас сум таков инает што жената ме налути уште на првата брачна ноќ и уште не сум ја е… до сега, веќе 15 години!Другите двајца:– Доста бе, 2 деца имаш!– За инает не ја прашувам од кого се…Тројца пријатели си седат во кафаната, си пијат ракија и се расправаат.Првиот вели:– Јас сум таков инает што жената кога ќе ме на

Пронајдете не на следниве мрежи: