УРНЕБЕСНО: Еве КОЈ СТОИ зад атентатот на Киро Глигоров!

Читател на Пулс24, денеска ни прати информација во која не известува за тоа кој е всушност „решението“ за неуспешниот атентат на Киро Глигоров…И додека сите се мачеа да го откријат, овој читател конечно и „ГО ПРЕТСТАВИ“ на јавноста!
„Спасе…..е решението. Кратко и јасно“ – ова го пишуваше во пораката.
Па, не се мислете веќе, изгледа дека конечно е откриено кој стои зад атентатот на Киро. Уште да ни е познат идентитетот и да дознаеме кој е всушност тој Спасе… ќе беше супер!
Но, сепак му се заблагодаруваме на нашиот ценет читател за оваа информација, да не беше тој сеуште ќе бевме во заблуда…И додека сите се мачеа да го откријат, овој читател конечно и „ГО ПРЕТСТАВИ“ на јавноста!
„Спасе…..е решението.

Пронајдете не на следниве мрежи: