Мажу, денес мајка ти многу ме повреди…

Loading...

Зошто плачеш? Што се десило ма? Мажот: Зошто плачеш? Што се десило ма? 
Жената: Мажу,денес мајка ти многу ме навреди. 
Мажот: Како може да те навреди мајка ми? Таа во Америка е. 
Жената: Денес стигна едно писмо. Од мајка ти адресирано лично за тебе. И јас го отворив за да го прочитам. Што има она да крие нешто?
Мажот: Добро де, што ако си го прочитала, таман работа.
Жената: И јас земав го прочитав писмото. И на крај пишуваше
„Мила Мимоза, кога ќе го прочиташ писмото, да не заборавиш да му го дадеш на Миле”Мажот: Зошто плачеш? Што се десило ма? 
Жената: Мажу,денес мајка ти многу ме навреди. 
Мажот: Како може да те навреди мај

loading...
Loading...