Ознака: Антонио Конте

Меѓународен фудбал

Конте би сакал Јувентус да биде како ПСЖ, Реал, Манчестер…

Кога е во прашање купувањето на играчи, моќта и силата на пазарот, Антонио Конте очекува дека неговиот клуб во блиска иднина ќе може да си ги мери силите со претходно […]