Ознака: вработување

Вработување

Отворени повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајте

Отворени  повеќе различни работни позиции! Побрзајте аплицирајтеВо потрага сте по работа а имате одлични комуникациски и преговарачки вештини, мотивирани сте и флексибилни за работа на терен? Ви одговара динамичност во […]

Вработување

Охридска банка вработува!

Охридска банка вработува!Охридска банка вработува:  Специјалист за развој на производи Преку  своето  седиште во Скопје и широката  мрежа од 27 експозитури а територијата на Македонија, Охридската банка Сосиете Женерал  има […]

Вести

Нов оглас за обуки за напредни ИТ вештини за невработени

Од денеска во наредните 10 дена сите заинтересирани невработени лица кои имаат дарба и знаење за програмирање ќе можат да се јават на огласот на Агенцијата за вработување на Република […]

Вработување

Искористете ја шансата! Огласот истекува на полноќ! КРОМБЕРГ и Шуберт вработува лица со средно и факултет

КРОМБЕРГ и Шуберт е глобална индустриска групација промарно активна во  автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни  единици: Кабли,  On- board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника.  КРОМБЕРГ и Шуберт е […]

Вработување

Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство не е потребно, аплицирајте

Плата, бонуси и награди, обезбеден превоз, обезбеден оброк! Искуство  не е потребно, аплицирајте Адиент Аутомотиве, поранешен Џонсон Контролс, e еден од најголемите глобални добавувачи на автомобилски седишта.  Со 75,000 вработени на […]

Вести

Со 125 вработувања Неуромедика лидер во вработувањето во македонското приватно здравство

Неуромедика како прв приватен медицински бренд во Македонија веќе влезе во својот јубилеj, 25 години од основањето.  На 10.06.2017 ќе прослави четвртина век постоење, време поминато низ константен раст и […]

Вработување

Плата 60.000 денари! Пивара Скпје вработува менаџер

Одлични услови, аплицирајте веднаш!Пивара Скопје вбработува:  Маркетинг – менаџер за безалкохолни пијалаци  Повеќе информации за работната позиција на следниот  ЛИНКПивара Скопје вбработува:  Маркетинг – менаџер за безалкохолни пијалаци  Повеќе информации […]