Ознака: вработување

Вработување

Се вработуваат стујардеси! Плата 1970 евра, обезбедено сместување и храна

Побрзајте, аплицирајте!ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно обновена Лиценца за вршење на посредување за вработување во земјата и во странство со […]

Вработување

Редовна плата во износ од 18.143 денари! NEPTUN ВРАБОТУВА

Побрзајте, пријавете се!Редовна плата во износ од 18.143 денари,  NEPTUN ВРАБОТУВА ДВАЈЦА ПРОДАВАЧИПовеќе детали на следниот ЛИНКРедовна плата во износ од 18.143 денари,  NEPTUN ВРАБОТУВА ДВАЈЦА ПРОДАВАЧИПовеќе детали на следниот

Вработување

Барате работно место во Банка? Го најдовте! Прокредит банка вработува

 Доколку  ги  исполнувате критериумите, веднаш пратете свои податоци.Барате работно место во Банка? Го   најдовте! Прокредит банка вработува За да ве примат  испратете CV и  мотивационо писмо Повеќе детали на следниот […]

Вработување

Слободни 23 работни места. Се отвара нова ОЧНА БОЛНИЦА

Сигуро  се пронајдовте во еден од огласите, побрзајте аплицирајте!Специјална очна болница „Деница“ во подготовка, објавува оглас за вработување на: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА 7 работни позиции (4 македонски јазик и 3 албански […]

Вработување

КАМ ВРАБОТУВА: Станете дел од препознатливата мрежа маркети!

KAM e единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: висок квалитет и постојано ниски цени. Co препознатлива мрежа од 61 маркет постојано се […]

Вработување

Плата 46.000 денари, Пивара Скопје вработува! Напијте се по едно Скопско и праќајте CV!

Пивара Скопје вработува!Пивара Скопје вработува лидер на тим во  сметководство: Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: • Висока стручна […]

Вработување

Барате работа? Johnson Matthey вработува

Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци.Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци. Работно време понеделник до петок од 8:30 до 16:30  Доколку  сте заинтересирани и  ги  исполнувате условите, аплицирајте […]

Издвојуваме

Слободни работни места: Аплицирајте за супервизор, плата 26.000 денари!

Аплицирајте за слободните работни места…Аплицирајте за одлична основна  плата од 26.000 денари, плус дел од плата за работна успешност за работното место супервизор во КОЛА ДООЕЛ. Не е потребно високо образование, неопходна е […]