Ознака: убавина

Сцена

Марјана ги има најубавите гради!

Според интерното истражување на екипата на ПУЛС24.МК популарната лото, а однеодамна и бинго девојка Марјана ги има најубавите гради во Македонија.  Ние се потрудивме да обезбедиме фотографии кои тоа го […]

Мода

Тајните на најубавите девојки на денешницата

Иако мислиме дека тие во секој момент изгледаат совршено, познатите девојки вложуваат многу труд за во секој момент да изгледаат беспрекорно средени, женствени и заводливи.   Секоја од нив има […]