Знаеш што им се допаѓа на мажите кај тебе?

Loading...

Прашуваат плавуша..Прашуваат плавуша:
-Знаеш што им се допаѓа на мажите кај тебе??
-Косата?
-Не!
-Очите?
-Не!
-Нозете?
-Не!
-Е пааа, се предавам!
-Точнооо!Прашуваат плавуша:
-Знаеш што им се допаѓа на мажите кај тебе??
-Косата?
-Не!
-Очите?
-Не!
-Нозете?

loading...
Loading...