Ознака: вицови

Вицотека

Виц за храбар маж

ХРАБАР MАЖ- Кога ќе дојдеш дома во среде ноќ, жена ти е веќе во кревет, но сеуште не заспала.  Ке земеш столица и ке седнеш поред нејзиниот кревет, а на […]

Вицотека

Дефиниции за бракот

Хумористичен начин на кој би можеле да ги дефинираме неколкуте дефиниции за бракот од неколку поинакви аспекти. Правна дефиниција: бракот е доживотна робија во која осуденикот се ослободува само поради […]

Вицотека

Итар Пејо и селаните

Итар Пејо ги сретнува селаните на штрајк и им вика: Итар Пејо: Селани знаете ли што? Селаните: Незнаеме!!! Итар Пејо: Епа чим не знаете немора ни да знаете. И така откако […]

Вицотека

Скопско и се е можно

Влегуваат во кафич Амстел, Хајнекен и Скопско.  – Амстелот порачува Амстел.  – Хајнекенот порачува Хајнекен. – Скопското порачува Пепси. Го прашуваат: -Зошто порача пепси? -Па кога никој не пие пиво, […]