Ознака: вицови

Вицотека

Цветко и Перица

Цветко се јавува во водовод: – Ало, водовод ли е тоа? – Да? – Од чешмата тече вода! – Е вие што очекувавте? – Епа, како што ја гледам сметкава, […]

Вицотека

Дневна доза хумор

Се надеваме и вие ќе се насмеете.  Го прашува судијата Блажо: “Како сте можеле да прегазите 52 луѓе?” “Ми откажаа кочниците на удолнината”… “Па зар неможевте да свртите некако? Пааа, свртев! Лево имаше […]

Вицотека

Виц: Трпе и перверзијата

Малиот Трпе ја прашал учителката дали може да разговара со неа од кога ќе заврши часот. Откако завршил часот учителката го прашала… Учителката: Што е Трпе?  Трпе: Многу сум паметен да останам во овој […]