Ознака: Трпана

Вицотека

Отишла Трпана на забар, седнала на столицата и ги раширила нозете…

Отишла Трпана на забар, седнала на столицата и ги раширила нозете… – Госпоѓо што сте ги рашириле нозете, па ова не е гинеколошка ординација, ова е стоматологија!– Докторе, вчера беше […]

Вицотека

Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем…

Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем.  И додека мислел како да го покрие мирисот, видел еден бар и влегол внатре.  После […]

Вицотека

Ја носи Трпе девојката дома да ја запознае со родителите и…

Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:– Можеш ти многу, многу подобро, не е за тебе.Трпе:– Тато, те молам не […]