Ознака: Трпе

Вицотека

Ја носи Трпе девојката дома да ја запознае со родителите и…

Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:Трпе:– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.А таткото:– Можеш ти многу, многу подобро, не е за тебе.Трпе:– Тато, те молам не […]

Вицотека

Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем…

Трпе се враќа од кај љубовницата накај дома и забележал дека мириса на нејзинот парфем. И додека мислел како да го покрие мирисот, видел еден бар и…Трпе се враќа од […]