Политички партии

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Кога СДСМ заборува за вработувања, најтешко ѝ е на статистиката и на реалноста

СДСМ позната како партијата која сака да спроведе фашизам врз медиумите кои ги објавуваат срамните бројки за нивниот рејтинг, е срамно да зборува за вработувања.Кога СДСМ заборува за вработувања, најтешко и' […]

Политички партии

Димовски: Политичките партии сами по себе не се доволни во градење на еден здрав и одредлив систем и концепт за развој на медиумскиот простор

Би сакал официјално во име на ВМРО-ДПМНЕ денска да побарам од сите здруженија на новинари, од ЗНМ, од МАН од акоцијациите на медиуми дали национални, регионални, локални од сите претставници […]