Tweet

Tweet

Бисери на Твитер

Поради тоа што станавме смешка и подсмев на сите земји околу нас редно е и ние да се нашалиме на наша сметка. Твитер заедницата во Македонија секогаш предничи со својот […]

Tweet

Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев

Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев. #ЗаЖивотВоМакедонија Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев. #ЗаЖивотВоМакедонија

Tweet

Немале реагенси, но вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле

Немале реагенси, сметката на институтот била блокирана ама вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле. Кажа и остана жив.  Немале реагенси, сметката на институтот била блокирана ама […]

Tweet

Заев ги затворил сите прашања со Вучиќ, но Илинден не смее да се чествува во Прохор Пчински

Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се чествува во Прохор Пчињски Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август […]