Фото

Фото

Светот е вест, празните улици на Каталонија

Светот е вест, празните улици на Каталонија Светот е вест, празните улици на Каталонија снимени вчера, 31 март. Испразнети сосема поради стравот од КОРОНА ВИРУСОТ… СЛУШАЈТЕ СИ МУЗИКА ДОДЕКА ЧИТАТЕ […]

Вести Фото

Ништо не ги плаши .. – Автобусите на ЈСП преполни со народ (ФОТО)

Ништо не ги плаши .. – Автобусите на ЈСП преполни со народ (ФОТО) На социјалните мрежи во Македонија осамнаа фотографии со автобуси во Скопје, преполни со луѓе. Некои од нив носат […]

Сцена Фото

Плејбој најнова жртва на КОРОНА и на постмодерниот свет

Плејбој најнова жртва на КОРОНА и на постмодерниот свет. Денеска беше објавено дека престанува да се издава во печатена форма после 67 години непрекинато излегување. И имаше неспорно влијание на […]

Вести Фото

Влијанието на КОРОНА ВИРУСОТ врз нашите животи, КАМ маркет вчера

Влијанието на КОРОНА ВИРУСОТ врз нашите животи, КАМ маркет вчера (фото) ПРОЧИТАЈТЕ И ОВА:  Апелираме да се остане дома. Полицијата почна да казнува Вонредна состојба настанува кога ќе настанат големи […]

Вести Фото

Индија го затвори Таџ Махал во напор да се сузбие КОРОНА ВИРУСОТ

Индија го затвори Таџ Махал во напор да се сузбие КОРОНА ВИРУСОТ Индија ги затвори Таџ Махал и Рредица други споменици на посетителите, поради епидемијата на коронавирус. Културните места ќе […]

Вести Фото

Фото на неделата – ТЕХЕРАН во борба со КОРОНА ВИРУСОТ

Фото на неделата – ТЕХЕРАН во борба со КОРОНА ВИРУСОТ Пожарникарите ги дезинфицираат улиците на Техеран… Ние спроведуваме истражување на нашата фан страна за тоа како Филипче се справува со […]