Галерии

Видео Култура

Арија Бенд со интересен видео концерт – Ја славиме МУЗИКАТА,го славиме ЖИВОТОТ

Еве како се обратија до својата публика: Почитувани дами и господа, вљубеници во музиката, после повеќе од година и пол рестрикции, ограничувања, карантини решивме преку овој аудио-видео проект опфаќајки што повеќе […]

Вести Видео

ШОКАНТНО: Над 6000 жртви од вакцините против КОРОНА ВИРУСОТ (видео)

ШОКАНТНО: Над 6000 жртви од вакцините против КОРОНА ВИРУСОТ (видео) Во видео кое до детал ги објаснува нусефектите од вакцините бројките кои што се споменуваат се застрашувачки. Погледнете па донесете […]

Видео Избор на уредникот

Ќе го збунам Макрон ако ме види! (видео 1 минута)

Ова заслужува внимание. И е избор на нашата редакција. Неверојатно. Сите станаа експерти во геополитика: Чудни планови има Макрон, сака да се оддели од Америка и да направи Европско НАТО… […]

Занимливости Фото

РАЗБУДЕТЕ ГО МОЗОКОТ: Дали го гледате Петтото момче на сликата? (ФОТО)

Острината на вашето око е единственото што е тука важно Загатките што го прекинуваат слободното време честопати можат непредвидено да го измачуваат набљудувачот повеќе отколку што очекувал. Како оваа слика […]

Вести Видео

Инженерот предупреди на „големи структурни штети“ години пред да се сруши комплексот со станови во Флорида !!

Инженерот предупреди на „големи структурни штети“ години пред да се сруши комплексот со станови во Флорида !! Консултант ангажиран во 2018 година за да изврши увид во комплексот на станови […]