Галерии

Видео

Каква измама!Еве како всушност изгледаат моделите?!

Совршенство за две минути…Видеото покажува како всушност моделите изгледаат пред  да поминат низ рацете на виртуелниот мајстор за совршенство. Да, дека фотошопот прави чуда не е ништо ново и невообичаено, […]

Видео

Видео: Орман стар 200 години – Морате да погледнете што се случува кога

Овој орман е стар повеќе од 200 години и е еден од најдобрите достигнувања во создавањето на мебел во Европа.Беше во сопственост на кралот Фредерик Вилијам II и се може […]

Видео

Видео: Орман стар 200 години – Морате да погледнете што се случува кога

Овој орман е стар повеќе од 200 години и е еден од најдобрите достигнувања во создавањето на мебел во Европа.Беше во сопственост на кралот Фредерик Вилијам II и се може […]

Видео

Видео: Бегале од него, а кога сфатиле кој е

Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.Не сакаа да седат до него, а неколку секунди подоцна сватиле за кого станува збор. Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата. Краток филм кој ќе […]

Видео

Изгледа како обичен воден вртлог, но погледнете ДОБРО во средината

Видеото кое ќе го видите во продолжение е снимено на реката Даугава во Латвија, а прикажува монтруозен воден вртлог кој голта се пред себе.Човекот кој го откри овој природен феномен […]