Бавча

Бавча

Магарето демантира дека посетувало обука

Само неколку часа откако медиумите ја пренесоа информацијата дека за обука на хрватско магаре биле исплатени 83.000 евра европски пари на Средното Училиште „Ѓорче Петров“ во Кавадарци, магарето ги демантираше […]

Бавча

ФИЛИПЧЕ: Маска ќе мора да се носи и при пишување статус на ФБ

Министерот за здравство, Венко Филипче, денес ја промовираше новата владина мерка за онлајн заштита од коронавирусот што треба да стапи на сила од октомври, а според која – секој граѓанин […]

Бавча Видео

Колку затвори има во Македонија? Доволно за сите ваши – расправија на ТВ соочување

Колку затвори има во Македонија? Доволно за сите ваши – расправија на ТВ соочување, помеѓу Маричиќ и Менкиновски… Кога ќе се напеналиш со прашање: Менкиновски од ВМРО-ДПМНЕ: Знаете ли колку […]

Бавча

Заев: Груевски ќе биде директор на Агенција за иселеништво

Заев: Груевски ќе биде директор на Агенција за иселеништво Поранешниот премиер, а сегашен бегалец, Никола Груевски, ќе биде директор на Агенција за иселеништво на Република Северна Македонија. Оваа информација доаѓа […]

Бавча

Дајте друг пејач

Дајте друг пејач, овoј не го бидува. Умот му е на Халкидики, а не на Солунско поле… Дајте друг пејач, овoј не го бидува. Умот му е на Халкидики, а […]

Бавча

Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски

Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски На сликата се гледа како раководните структури на Интегра пристигнуваат со две службени возила пред седиштето на Мицковски… ТЕКСТОТ Е КОЗЕРИЈА, И Е НАМЕНЕТ ЗА […]