Tweet

Tweet

Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев

Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев. #ЗаЖивотВоМакедонија Со лошава економскава политика на владата ќе банкротира и Кочо Анѓушев. #ЗаЖивотВоМакедонија

Tweet

Немале реагенси, но вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле

Немале реагенси, сметката на институтот била блокирана ама вакви инфекции до пред некој месец без проблем се лечеле. Кажа и остана жив.  Немале реагенси, сметката на институтот била блокирана ама […]

Tweet

Заев ги затворил сите прашања со Вучиќ, но Илинден не смее да се чествува во Прохор Пчински

Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се чествува во Прохор Пчињски Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август […]

Tweet

Заев толку се има вљубено во мерцедесот што повеќе дреме во него отколку во кабинет

Заев толку се има вљубено во мерцедесов што повеќе дреме во него отколку во кабинет Со Мерцедесот на Пиво Фест. Зошто маче Љак-Се? Заев толку се има вљубено во мерцедесов […]