Ознака: АВАЗ

Вести

Здружението на Бошњаци „АВАЗ“ потпиша Меморандум за соработка со „Коалицијата за подобра Македонија“

Здружението за културно обединување на Бошњаците од Република Македонија „АВАЗ“ потпиша Меморандум за соработка со „Коалицијата за подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ за заеднички настап на претстојните парламентарни избори во […]