Ознака: автори

Издвојуваме

Младите автори ќе се дружат со читателите од 20-ти до 31-ви јануари

„Книгата го заслужува сопствениот престиж од една и единствена причина – книгата е средство што ни помага да живееме во сопствената мудрост, добрина и разум, затоа 17 години на Булеварот […]