Ознака: Албански интелектуалци

Вести

Албанците треба да бидат претставувани од партијата која добила поддршка од мнозинството, но не и Македонците

Џевдет Хајредини, Исмет Рамадани, Мерсељ Биљали, Вулнет Амети, Алберт Муслиу. Ова се само дел од албанските „интелектуалци“ кои се потпишаа на апелот упатен до ДУИ во кој бараа партијата која […]