Ознака: александар трети

Култура

Откриена е уште една монета со ликот на Александар!

Со Капиталниот проект на Владата на Република Македонија, менаџиран преку Управата за заштита на културното наследство на РМ во реализација на Филозофскиот факултет во Скопје, под раководство на м-р Дејан […]